Przejdź do głównej treści Przejdź do wyszukiwarki

Klauzula informacyjna dot. ewidencji uczestników wydarzeń

Klauzula informacyjna dot. ewidencji uczestników wydarzeń (imprez kulturalnych, szkoleń, warsztatów, konferencji, konkursów, wystaw, zajęć edukacyjno-artystycznych itp.).

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ROZPORZĄDZENIA PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. informuję, iż:

  1.  Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Gminna Biblioteka Publiczna w Ciepłowodach, 57-211 Ciepłowody, ul. Szkolna 2,
  2.  Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - iod@koptyra.pl
  3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu prowadzenia dokumentacji uczestnictwa w wydarzeniach organizowanych przez Gminną Bibliotekę Publiczna w Ciepłowodach (takich jak: spotkania autorskie, imprezy kulturalne, szkolenia, warsztaty, konferencje, konkursy, wystawy, zajęcia edukacyjno-artystyczne itp.)
  4. Podstawą przetwarzania danych osobowych jest art. 6 ust 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r.
  5. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres 2 lat lub do czasu zamknięcia sprawy.
  6. Posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, oraz prawo do cofnięcia zgody, jednakże jej cofnięcie nie wpływa na legalność czynności jakie zostaną wykonane przed jej cofnięciem,
  7. Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego, którym jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  8. Podanie przez Panią/Pana danych osobowych jest dobrowolne, ale ich niepodanie uniemożliwi udział w wydarzeniach organizowanych przez Gminną Bibliotekę Publiczną w Ciepłowodach na które są organizowane zapisy imienne.

Nasza placówka

Kalendarz

Rok wcześniej Miesiąc wcześniej
Marzec 2019
Miesiąc później Rok później
Pon Wt Śr Czw Pt Sb Nie
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Imieniny